The Award Winning Implant Centre

The implant Centre in Hove is a Grade II, 150 year old, Listed Building which has been transformed into a state of the art dental implant centre whilst keeping all of the existing features and charm of the original building. The architect had designed glass topped ‘pods’ to form friendly sized surgeries and a floor to ceiling glass lobby, leaving the original structure intact and visible. Our challenge was to introduce a warm welcoming reception area and to create a sense of unity throughout the building. Surgical clean lines play beautifully against the grey surrounding walls, a bespoke dark wood reception desk, the colourful furnishings and the changing display of artwork.

"I’d been scratching my head for months trying to think how to best update and improve our living space. Georgina came in and really got me thinking about how we used our living areas and how we might change the interior to fit in with our busy lives and two energetic kids. Designs were quickly agreed and four months later we have a fantastic new kitchen and dining room and a house that is so much more usable and sociable. The place has been transformed and we couldn’t be happier."

Dave Jenkins, West Sussex